.Libelula (Лібелула) - це мексиканська текіла, яку виробляє компанія Destilladora Bonanza. Вона відома тим, що використовує 100% блакитну агаву Вебера, вирощену у високогір'ях Халіско.
Особливістю текіли Libelula є те, що вона не містить добавок та барвників.
125.00 ГРН
Текіла Patron Anejo 40%
Patron Anejo - текіла преміумкласу, отримана з найкращого сорту блакитної агави Weber Tequilana. Текілу не розбавляють тростинним або кукурудзяним спиртом, про що свідчить вигравіюваний на пляшці напис 100% agava. Текілу виробляють невеликими партіями в Мексиці, а потім витримують понад 12 місяців у діжках із французького та угорського дуба, а також у діжках з-під американського віскі. У результаті тривалої витримки текіла набуває золотистого кольору і виняткового смаку.
185.00 ГРН
Текіла Don Julio Reposado 38%
Текіла Don Julio Reposado Reserve – преміальний вибір для тих, хто цінує витонченість мексиканських традицій. Створена за рецептурою 1942 року,
витримана 8 місяців у дубових бочках, вона поєднує натуральний сік блакитної агави з багатогранною палітрою смаків.
Яскраві фруктові акценти доповнені нотами шоколаду, ванілі, яблука та груші, а м'який цитрусовий фініш створює досконалий післясмак. Ідеально підходить для особливих подій та дружніх зустрічей.
3 300.00 ГРН
Текіла Maestro Dobel Diamante Reposado
"Maestro Dobel" Diamante Reposado - оригінальна текіла Cristalino і головний продукт бренду "Маестро Добел", що є уособленням духу оновлення. Ця виняткова текіла виготовлена ??зі 100% чистої агави та створена з використанням суміші текіл Extra Anejo, Anejo та Reposado. Після завершення витримки текіла проходить через фірмовий процес фільтрації, який дозволяє досягти виняткової прозорості кольору, зберігаючи при цьому складність і м'якість смаку.