Вино виготовлене з винограду Trebbiono Rubicone , вирощенного в регіоні Емілья -Романья ,
Легке столове вино для доповнення до страв з морепоодуктів Дуже гарне в якості аперетиву
580.00 ГРН
недоступний
Вино Tareni Viognier Siciliane біле 11,5% н/сухе
590.00 ГРН
недоступний
Вино Bacca del Merlo Ca' del Sette 12% біле сух
Просто гарне вино ! про таке вино кажуть : вино на кожен день !
Світло-жовтий колір із зеленуватими відблисками. Арома свіжих білих квітів , в смаку можна знайти смак мінеральних елементів, тривалий смак
Ідеально поєднується з рибними стравами і білим м'ясом.
590.00 ГРН
Вино Chardonnay Don Franc’напівігристе 12% біле суху
Автентичність і чарівність землі Апулії.
Біле вино з винограду сорту Шардоне з фруктовим і свіжим ароматом, характерним для цього сорту винограду
Його простий, питкий, живий характер робить його придатним для будь-яких святкових випадків.
Дегустаційні нотатки : Солом'яно-жовтий з приємним ароматним букетом і нотками жовтої м'якоті фрукта. З приємним свіжим і пікантним смаком.
Маєток Isola Augusta займає 74 гектари між річками Тальяменто і Стелла, в Палаццоло-делло-Стелла, в провінції Удіне, у Фріулі-Венеція-Джулія.
Chardonnay DOP Friuli : Шардоне має солом’яно-жовтий колір з блідо-зеленими відблисками, відтінком польових квітів, сухий і добре структурований. Ідеально підходить до аперитивів, закусок, різотто та риби
Sauvignon DOP Friuli :Колір солом'яно-жовтий із зеленуватими відтінками, має насичений жовтий аромат перцю, персика, томатів та маракуйї. Смак ароматний, сухий і стійкий..
Добре виготовлене "правильне" соаве, З центру виноробного регіону Soave
Приємне і збансоване на смак.
Свіжість, відтінки фруктів і приємна стійкість характеризують цей Soave з лінії Appassionante;
730.00 ГРН
Вино Soave Terrelughe 13% біле сух
Вино має освіжаючий, гармонічним, прекрасно збалансованим смаком з нотами гіркого мигдалю, груші, яблука, білих квітів і акацієвого меду Детальніше: https://winestyle.com.ua
Освіжаюче біле вино Catarratto-Chardonnay, виготовлене з поєднання сортів винограду Катарратто і Шардоне, відноситься до категорії Indicazione Geografica Tipica (IGT) регіону Сицилія. Це збалансоване вино, що не витримане в дубових бочках, демонструє поєднання елегантності та легкості. Воно входить у лінійку Canti Dual, вина якої відрізняються традиційним бордоським дизайном пляшок та справжнім італійським стилем.
Ви відкриєте для себе гармонійний напій, збалансований між фруктовою та сухою стороною.
Виняткове поєднання, яке гармонізує смаки місцевого Катарратто та міжнародного Шардоне, щоб створити відмінне вино
790.00 ГРН
недоступний
Вино FERMO Spagnol IGT 11,5% біле сух
Сорт винограду : Глера 100%
Fermo виготовляється з грон виключно винограду сорту Глера
Це струнке, просте вино, найкращими якостями якого є його питкість та
просте задоволення.
Ферментація без шкірки без контакту зі шкіркою. Щонайменше 2 місяці на дрібному осаді.
Загальна кислотність: 5,6 г/л ·
Залишковий цукор: 1-2 г/л ·
Сухий екстракт: 46 г/л
Делікатний квітковий аромат, нотки яблук, цитрусових та мигдалю, які перетікають у легкий та дуже свіжий смак. Добре збалансоване, кислотність приємна, гармонійна та освіжаюча. Післясмак - довгий, з нотами білого перцю. Вино чудово поєднується зі стравами з морепродуктів, пастами, паельєю, різотто, телятиною в білому соусі, суші, а також іншими стравами азіатської кухні. .
870.00 ГРН
Вино Produttori Del Gavi Il Forte DOCG 12,5% біле сух
Гарне вино. Гарне Gavi
Cорт винограду - Кортезе
солом'яно-жовтий колір. в ароматі груші персик, абрикос і жовта слива. у роті свіже, соковите, п'ється легко з мигдалевою піснею. гармонійний і збалансований. це вино можна подавати як аперитив. рекомендовано до легких перших страв, рибних страв, свіжих сирів та до легко гострих страв
Сорт винограду : Катарратто 100%
Зона виробницітва: південно-західна Сицилія, маєток Санто-Менна
Аромат вина представлений свіжими ароматами лимонної цедри, диких апельсинів, цитрусових квітів та мінеральними нотками завдяки ґрунту Салапарута. На смак сухе, середньої насиченості біле вино з яскравою кислотністю та стійким післясмаком.
Виняткове біле вино, перший DOC SALAPARUTA з корінного місцевого сорту винограду Катарратто
Виробництво: Виноград збираються вручну окремо та пресуються цілими гронами, щоб забезпечити чистоту та концентрацію смаків..
Ферментація відбувається в резервуарах з нержавіючої сталі. Після завершення винифікації вина витримуються в невеликих чанах з нержавіючої сталі протягом 3 місяців перед розливом у пляшки.
Гарне вино з регіону Friuli- venice
---Pinot Grigio
чудесне незвичне Pinot Grigio
Колір: Світло-рожевий колір з мідними відблисками. Цей відтінок народжується від періоду контакту зі шкіркою винограду під час вініфікації в підвалі
Аромат : В носі присутні нотки квітів і фруктів, таких як яблуко, груша і ягоди.
Смак: Смак виражений солодкими та вершковими нотами, в яких з’являється інтенсивне та стійке фруктове відчуття
-----Ribolla Gialla
Колір: Солом'яно-жовтий із зеленими відблисками.
Аромат : Сортовий елегантний, з цитрусовими, пряно-вершковими нотками.
Смак: Насичений, об'ємний, хрусткий, з хорошою кислинкою
Вино виробляється зі 100% винограду Рислінг Ренано, який, опинившись у підвалі, короткочасно мацерується при температурі 4 °C, а потім вініфікується в сталі при контрольованій температурі.
вино солом'яно-жовтого кольору з легкими золотистими відтінками. Ароматом відкривається букетом білих квітів і білих фруктів, таких як яблуко і персик, з мінеральними нотами в кінці. Ковток свіжий і мінеральний, з приємним, добре збалансованим післясмаком
910.00 ГРН
недоступний
Вино Butussi Pinot Grigio 13% біле сух
Біле вино солом'яно-жовтого кольору з легкими мідними відбиттями. Типовий букет нагадує квіти акації. Сухий, повний, приємно гіркуватий смак.
910.00 ГРН
недоступний
Вино Lugana DOC Accordini 13% біле сух
Сорти винограду: Треббіано ді Лугана
Де виробляється : Дезенцано-дель-Гарда, озеро Гарда.
Біле вино, яке досягає справжньої досконалості завдяки своєму єдиному сорту: Требб'яно ді Лугана.
Цей виноград вирощується в класичній зоні Лугана в Дезенцано, на південному березі озера Гарда. Його насичений сінно-жовтий колір є спокусливою ознакою структури його щільного, обволікаючого тіла.
Аромат приємно ніжний, з нотками тропічних фруктів та квітів, особливо квітів акації.
Елегантне вино, яке чудово поєднується з різноманітними стравами, від аперитивів до білого м'яса.
Загальна кислотність: 5,7 г/л ·
Залишковий цукор: 6 г/л ·
Сухий екстракт: 22,5 г/л
Виноград Гевюрцтрамінер 100%
Гевюрцтрамінер Bonconsey виробляється в Трентіно з чистого винограду
Після потрапляння до льоху виноград мацерується протягом короткого часу та ферментується за низьких температур.
5% сусла бродить у бариках, а кілька тижнів подальшого очищення на благородному осаді гарантують ідеальне збереження аромату перед розливом у пляшки.
Золотисто-солом'яно-жовтого кольору, він має ольфакторний профіль, що нагадує троянду та спеції з корицею та гвоздикою, а потім приємні трав'янисті та фруктові нотки.
Смак вина мінеральний та стійкий, він повертається до смаку з білими квітами, ароматичними травами, такими як шавлія та чебрець, деякими нотками лісової суниці, а потім переходить у обволікаючий та стійкий післясмак.
970.00 ГРН
Вино Col di Bacche Vermentino біле сух
990.00 ГРН
недоступний
Вино Anthilia Donnafugata 12,5% біл.сух
1 020.00 ГРН
Вино Vicentini Agostino Soave Superiore біле сух
"Il Casale", Soave Superiore — біле сухе вино з винограду сорту Гарганега.
Щоб перетворитися в прекрасне вино, насамперед, винограду необхідно добре визріти. Винороби ретельно стежать за ступенем зрілості врожаю й тільки після того, як ягоди стануть максимально спілими, приступають до збору винограду. Ягоди піддають процедурі м'якого, делікатного пресування пневматичним пресом. Потім сусло ферментують протягом тривалого часу. При цьому температура шумування постійно контролюється. Завдяки величезній праці виноробів вино "Иль Казале" вийшло інтенсивним і елегантним, зі складної й добре збалансованої структурою
1 140.00 ГРН
Вино Gemella Sauvignon Blanc 13,% біле сух
Виразний букет з цитрусовими нотами і ароматом маракуйї і віника. Добре структурований на смак і з чудовою свіжою кислинкою.
1 290.00 ГРН
недоступний
Вино Montepulciano d’Abruzzo Gran Sasso черв сух
590.00 ГРН
недоступний
Вино Ca"del Sette Stranero 12% черв. сух
Рубіново-червоний колір з букетом, що нагадує чорну вишню.
Назва вина "Stranero" походить від слова, в якому префікс "stra" в італійській мові виражає чудовий ступінь і слово "nero" означає чорний і вживається для чорного кольору
для цього вина відібрали найчорніші ягоди винограду Мерло та Каберне Савіньйон.
590.00 ГРН
Вино Sangiovese Terre di Chieti Santoro 12,5% черв сух
.Це червоне вино з Абруццо (Італія) — класичне Санджовезе з нотками кислої вишні та відтінками чорного шоколаду.Середньовисока кислотність і тверді таніни роблять його ідеальним вином для поєднання з соковитими, смаженими на вугіллі стейками та іншими пікантними м’ясними стравами.
590.00 ГРН
Вино Cavatina Chianti Riserva 13% черв сухе
Сорти винограду санджовезе
Цукор 4 г/л
Витримка -2 роки в дубових бочках
Смак -насичений, мякий, прекрасно збалансований, з гармонійними мотивами
Аромат - гармонійні відтінки вишневого джему, фіалки, з часом відкриваються ноти прянощів.
Червоне вино Veneto I.G.T., отримане завдяки ексклюзивному досвіду Ca' Del Sette у збиранні останніх сортів винограду, які залишають трохи в'янути на лозі.
Насичений рубіново-червоний колір. Характеризується нотами червоних фруктів і легким присмаком какао і кориці. Надзвичайно збалансований смак.
690.00 ГРН
Вино Orta Nova Rosso BIO DOC TARU 13% черв сух
Сорт винограду : Санджовезе
Гарний рубіновий колір. Виноградний, дуже приємний букет, характерний для сорту винограду. Смак приємний, гармонійний, насичений і по праву дубильний, не дуже терпкий.
Вино Salento Susumaniello вироблено з однієї з місцевих лоз, які є гордістю півострова Саленто,
Виноград збирають у середині вересня. Процес вініфікації починається з пресування винограду, після чого відбувається бродіння при контрольованій температурі 22-24 °C з мацерацією на шкірці протягом 6-8 днів
Вино має м'який і добре збалансований смак , характеризується м'якими дубильними речовинами та приємною свіжістю.
Рубіново-червоний колір, вино випромінює складну ароматичну гамму в ароматі, яка варіюється від фруктових нот чорної смородини та сливи до нот чебрецю та чорнила,
790.00 ГРН
недоступний
Вино Rosso del moro Antoniazzi IGT 13.5% черв сух
Чудове червоне вино від сімейної виноробні Аntoniazzi
дуже вдалий купаж винограду Caberner sauvignon . Cabernet franc, Merlot
Гарний рубіновий колір
Вино має чудовий смак з легкою терпкістю
Виробляється в обмеженій кількості
Nerello Mascalese Inessa виробляється з чистого винограду Nerello Mascalese, вирощеного на схилах Етни на середній висоті від 350 до 900 метрів над рівнем моря.
Збір винограду відбувається в першій декаді вересня.
Аромат : Червоні фрукти, ожина, чорнослив,
У келиху вино виглядає рубіново-червоним.
Alikase Nero D'Avola Leonarda Tardi — це яскравий представник сицилійського виноробства, який втілює в собі багатство та різноманітність винних традицій острова. Це червоне вино виготовляється з сорту винограду Nero D'Avola, відомого своїм насиченим смаком та глибоким ароматом.
870.00 ГРН
Вино ALIKASE Chardonnay Leonarda Tardi sicilia DOC 13% сухе біле
Вишукане біле вино з Сицілії.
94 Балли від винного експерта Luca Maroni
Для забезпечення чистоти та концентрації смаку виноград збирається окремо вручну та пресуються цілими гронами. Ферментація відбувається в резервуарах з нержавіючої сталі
Після завершення вініфікації вино витримується «‘sur lie" протягом трьох місяців, щоб додати додаткову текстуру та складність перед розливом у пляшки.
ВИНОГРАД: Шардоне 100%
Sicilia Doc
880.00 ГРН
недоступний
Вино Primitivo di Manduria DOC 2022 Masseria Ficarigna
Виноград :Примітіво 100%
Primitivo in purity, збір врожаю якого відбувається в кінці вересня. Ферментація відбувається за допомогою термоконтрольованої мацерації. Далі витримується в дубових бочках середньої піджарки протягом 4 місяців.
В бокалі вино має інтенсивний рубіново-червоний колір. Букет відкривається інтенсивними і складними ароматами стиглих червоних фруктів, серед яких виділяються вишня і малина, в збалансованому фьюжне з нотами підсмаженого і гіркого какао
930.00 ГРН
Вино Ladogana Primitivo BIO IGT Puglia le selezioni 14% черв сух
Чудове червоне вино за регіону Puglia
Виноград збирають, коли він досягає найкращого балансу між цукрами та кислотами
Дегустаційні нотатки Насичений рубіновий колір з фіолетовими відтінками. Основні аромати - це аромати червоних ягід; м'який аромат, по праву дубильний з типовими нотками цього сорту винограду.
850.00 ГРН
недоступний
Вино Specogna Merlo , Cabernet 14% черв сухе
Дуже яскраві традиційні вина з регіону Friuli , з сімейної виноробні Specogna
Кожне з них по свойму гарне і виразне , але всі об єдную дуже гарна якість
Merlot DOC Friuli Colli Orientali
Сорт винограду :100 % Merlot
Колір: Колір червоний рубін.
Аромат: характеризується інтенсивними нотами фіалки та червоних фруктів загалом.
Смак: Смак м'який, насичений і стійкий.
Cabernet Sauvignon
Сорт винограду : Cabernet Sauvignon 100%
Колір: Колір рубіново-червоний з фіолетовими краями.
Аромат: Вино має фруктовий аромат малини, дикої ожини та червоних фруктів загалом. Також присутні нотки спецій і кави.
Смак: Фруктовий, приємний, з легким дубилом і стійкий
процес виготовлення :
- видалення плодоніжки та м'яке дроблення;
-Близько 10 днів мацерації в сталевих резервуарах;
- Потім 50% вина витримують у дубових бочках об’ємом 500 л, а інші 50% витримують у дубових бочках 225 л;
Через ± 12 місяців вино розливають у пляшки.
890.00 ГРН
Вино Ladogana Nero di Troia BIO IGT Puglia 13% черв сух
Повнотіле і гаре червоне вино за регіону Puglia
Виноград збирають з ретельним відбором грон. Виготовляється шляхом білої вініфікації червоного винограду в контакті з шкіркою до отримання бажаного кольору.
Дегустаційні нотатки Вишнево-рожевого кольору. Фруктовий, квітковий аромат. Смак: хороша кислотність; він має чудову стійкість і приємний фініш.
870.00 ГРН
Вино Lu Meli Nero d'Avola con Leggero AppassimentoSicilia DOC 2021
Luca Maroni 2021 - 98/99
Luca Gardini 2021 - 91/100
Вино Lu Meli від Li Ciuri - це 100% Nero d'Avola зі злегка підсушеного винограду.
Виноград Неро д'Авола збирають і відбирають у вересні після періоду сушіння рослин.
Потім грона переміщують на горище і належним чином розташовують таким чином, щоб природні кліматичні умови призводили до зневодн
Згодом у грона видаляють плодоніжки та виробляють вино. Ферментація відбувається в резервуарах з нержавіючої сталі при контрольованій температурі, після чого витримується приблизно 4 місяці в 500-літрових бочках
У келиху вино має яскравий і інтенсивний фіолетовий колір.
Ніс виділяє приємні відтінки меду, що супроводжуються фруктовими нотами, такими як слива, чорна вишня, смородина, чорниця та ожина. На смак м'який, теплий, з ароматним і стійким післясмаком.
Chianti DOCG Riserva del Conte народилося в самому серці Тоскани.
Сорти винограду - Canaiolo, Sangiovese
це вино виготовляють з добірного винограду сортів Санджовезе та Канайоло
Вино витримується один рік у барриках Альє, а потім ще один рік у пляшках.
Характеризується насиченим рубіново-червоним кольором. В ароматі відчувається відтінки червоних ягід, з нотками лакриці та трояндового варення. Смак гармонійний, сухий та структурований.
920.00 ГРН
Вино TREVENEZIE IGT Pinot Nero 12.5% черв сухе
Майстерно переосмислений чистий міжнародний сорт Pinot Nero Ronco del Frassino походить із виноградників, розташованих у найбільш підходящих районах Triveneto.
100% Pinot Noir, отриманий шляхом бродіння при контрольованій температурі 25°C протягом 6-8 днів. Його дозрівання відбувається при контрольованій температурі 12-13°C в нержавіючій сталі.
На вигляд він має інтенсивний рубіново-червоний колір, а до носа пропонується букет вишні, ожини та фіалки. Ковток повний, м’який і збалансований, із добре збалансованим вмістом алкоголю з свіжістю. Елегантне вино з чітко вираженим характером та індивідуальністю.
890.00 ГРН
недоступний
Вино Amante Cа Del Sette IGT 13.5% черв сух
Коханець --так перекладається назва цього вина з італійської !
В це вино не можливо не закохатися з першого ковтка ! Настільки воно гармонічно збалансоване по смаку і аромату
Amante є результатом дослідницького процесу, який привів до цього унікального продукту, який поєднує в собі дві типові техніки великих червоних вин Верони. “Appassimento” та “Ripasso”, відпрацьовані та вдосконалені лише завдяки досвіду, накопиченому протягом років, що робить цей процес ексклюзивним Ca' del Sette.
895.00 ГРН
Вино Tellus Falesco Lazio 13,5% черв. сух
Склад винограду -сіра
Аромат - багатий, свіжий фруктовий аромат з нотами вишень, прянощів і ванілі
Смак -інтенсивний, повний, шовковистий, з елегантними танинами і стійким тривалим післясмаком
Одразу після збору врожаю та пресування виноград піддається попередній холодній мацерації на 4-5 днів при температурі 18-20°C. Далі ферментація проходить у чанах із нержавіючої сталі при температурі 25-27°C протягом 15 днів. Після цього вино переливають у діжки на 5 місяців, де відбувається малолактична ферментація.
930.00 ГРН
недоступний
Вино Campo al Faro Costa Toscana Rosso 14% черв сух
Виноград : Каберне Фран, Каберне Совіньйон, Мерло, Петі Вердо
Costa Toscana Rosso "Campo al Faro" народився в самому серці чарівного терруару Болгері, в Кастаньето Кардуччі, де пори року завжди мають аромат літа, морського бризу, можливостей, що чекають.
Виноград сортів Каберне Совіньйон, Каберне Фран, Мерло та Петі Вердо збирають у вересні, а потім вініфікують у терморегульованих сталевих резервуарах. Згодом вино витримується у сталі протягом 8 місяців.
Насичений рубіново-червоний, він розкривається в ароматі інтенсивними винними нотками, збагаченими відтінками стиглих червоних фруктів. На смак повний та смачний, з легкими танінами, що супроводжують фруктовий післясмак з гарною стійкістю.
950.00 ГРН
Вино Le Besoole Corvina Veronese Accordini 15% черв сух
Сорт винограду: 100% Корвіна.
Загальна кислотність: 5,2 г/л ·
Залишковий цукор: 3,0 г/л ·
Сухий екстракт: 28 г/л
Виноград сорту Корвіна є ключовим компонентом у виробництві основних вин Вальполічелли
Це вино ідеально відображає елегантний смак цього сорту винограду та чистоту його виноробства. Воно чудово поєднується з мисливськими стравами, смаженим м'ясом, печенею та витриманими сирами
Виробництво : Ретельний відбір найкращих грон на винограднику, разом з використанням автохтонного винограду, надає вину гарної структури та дубильності, а також допомагає йому отримати кращий результат від процесу витримки в дубових бочках.
Виноград залишають у сушильній камері на коротку мацерацію протягом 30 днів, а після м'якого пресування відбувається повільне бродіння в чанах з нержавіючої сталі. Після цього вино витримується ще 30 днів у французьких дубових бочках.
990.00 ГРН
Вино Susumaniello Puglia IGP 2023 Masca del Tacco
Сорт винограду - Susumaniello
Сусуманьєлло від Masca del Tacco виробляється в Апулії з лоз, що ростуть на червоних ґрунтах, багатих на залізо та вапняк, під впливом морських вітрів.
Виніфікація відбувається у сталевих чанах за контрольованої температури з подальшою витримкою у сталі та в бочках з різних порід деревини.
У келиху вино виглядає рубіново-червоним з фіолетовими відтінками. В ароматі відчувається натяки на стиглі червоні фрукти, ожину, солодкі нотки тютюну, цитрусових та ароматичних трав.
1 040.00 ГРН
Вино Augustus Accordini Igino 2020 14.5% черв сух
Сорти винограду : Корвіна, Россіньйола, Кроатіна.
Загальна кислотність: 5,5 г/л ·
Залишковий цукор: 8 г/л ·
Сухий екстракт: 44 г/л
Augustus – елегантне та міцне червоне вино, яке дарує велике задоволення від пиття. М’яке та шовковисте, вино добре збалансоване.
Вино пізнього збору. Ми чекаємо фізіологічної стиглості винограду, потім обрізаємо пагони лози, що несуть грона, і залишаємо їх на рослині до середини листопада.
Потім ми збираємо врожай та винифікуємо його методом холодної мацерації протягом 30 днів. Завдяки цьому методу ми можемо отримати вино з меншою кислинкою та більш насиченим смаком.
Ідеально поєднується з першими стравами з м’ясними соусами, регіональною ковбасою та сирами середньої витримки.
1 050.00 ГРН
Вино Primitivo di Manduria Reserva 2018 Masseria Ficarigna
Виноград :Примітіво 100%
Primitivo Manduria Riserva — одне з вин, яке найкраще втілює прагнення Masseria Ficarigna підвищити цінність землі Саленто.
Це 100% вино Primitivo, вироблене з винограду, зібраного вручну в районі Мандурія. Виноград м’яко пресують і ферментують при контрольованій температурі в резервуарах з нержавіючої сталі. Потім він витримується в дубових бочках протягом 12 місяців.
У склі вино рубіново-червоного кольору з інтенсивними гранатовими відблисками.Смак сухий, теплий і еластичний, з приємним підсмаженим післясмаком.
1 080.00 ГРН
Вино Sabaudo Langhe DOC Nebbiolo 13,5% черв сух
Langhe Nebbiolo Sabaudo походить із чистого винограду Nebbiolo, вирощеного на виноградниках муніципалітету Монфорте д'Альба.
Глинисті та вапнякові ґрунти надають вину глибоко виразний характер.
Одразу після збору врожаю виноград пресують і залишають для бродіння в сталі, потім відпочивають протягом 14 місяців у великих бочках зі слов'янського і французького дуба.
На смак це рішуче, насичене, вино з чудовою індивідуальністю: відмінна стійкість і довгий смак.
Вино дарує яскравий рубіново-червоний колір, а в носі дає приємні відтінки стиглих червоних фруктів, серед яких виділяються смородина та слива.
Це ідеальне вино для благородного супроводу всіх м'ясних страв
1 080.00 ГРН
Вино SUSCO susumaniello 13.5% черв сух
Сорт винограду -Сусуманієло
добре структуроване вино з певною елегантністю, кислинкою та довгим післясмаком.
колір : Інтенсивний рубіново-червоний.
Букет: Інтригуючий квітково-фруктовий букет, а також пряний з ніжними бальзамічними нотами.
Сорти винограду: Корвіна Веронезе з Корвіноне, Рондінеллою та Россіньйолою
Загальна кислотність: 6 г/л ·
Залишковий цукор: 6,5 г/л ·
Сухий екстракт: 30 г/л
Зведений брат Амароне, це вино демонструє чудову структуру та насичений колір. Воно має фруктові нотки – насамперед вишні – які поєднуються з вишуканими пряними ароматами.
Сильно танінне та злегка різке, воно нагадує потужний характер Амароне, не втрачаючи своєї м'якості та питкості. Рекомендується як поєднання з білим м'ясом та сирами, а також традиційно з смаженим червоним м'ясом.
Виробництво : Метод «Ріпассо» – це традиція, яка відзначається щороку; вино Вальполічелла «переливається» через шкірку винограду, який вже використовується для Амароне, поки він ще теплий і насичений цукром.
Перший крок — ручний збір врожаю у спеціальні ящики, які залишають у сушильній камері на 3 місяці, потім виноград перетворюється на звичайну Вальполічеллу, яку залишають у контакті зі шкіркою Амароне на кілька днів.
Останній етап – витримка у французьких дубових бочках протягом 12 місяців.
Сорти винограду :Corvina Veronese, Corvinone, Rondinella, Rossignola.
Вміст алкоголю: 14,5% об. ·
Загальна кислотність: 6 г/л ·
Залишковий цукор: 6,5 г/л ·
Сухий екстракт: 30 г/л
Рубіново-червоний колір та інтенсивні аромати цього вина огортають почуття та спокушають зробити ковток.
Вино залишають відстоюватися та дозрівати у попередньо використаних французьких дубових бочках протягом шести місяців, перш ніж воно буде готове до розливу по пляшках.
Це дозволяє йому розвинути особливий комплекс ароматів та смаків, що робить його ідеальним поєднанням із смаженим червоним м’ясом, печенею та напівзрілими сирами.
Це вино виготовляється шляхом ретельного відбору найкращих стиглих грон на винограднику та використання місцевих сортів, які мають структуру та міцні таніни, а також допомагають досягти кращого результату після місяців витримки в дубових бочках.
Збір врожаю відбувається в період ідеальної стиглості винограду сорту Sangiesove, після ретельного відбору та збирання врожаю вручну. Вінифікація та очищення вина відбуваються з особливою увагою в дубових бочках протягом 16 місяців. Chianti Classico Riserva del Granaio має інтенсивний рубіново-червоний колір і пропонує смакові відтінки фіалки, стиглих червоних фруктів і пряних відтінків. На смак він добре структурований, збалансований і стійкий.
1 250.00 ГРН
Вино Conde Sangiovese Superiore 2019 14% черв.сух
Вино Conde Sangiovese Superiore - це чудове уявлення про класичне італійське вино, виготовлене з сорту винограду Sangiovese.
Вино Conde Sangiovese Superiore відрізняється насиченим рубіновим кольором з фіолетовими відблисками. Його аромат розкривається яскравими фруктовими нотами, де переважають відтінки стиглих вишень та ожини, з тонкими вкрапленнями прянощів та деревних відтінків. На смак це вино наповнене глибокими фруктовими та ягідними нюансами, з бархатистими танінами та добре збалансованою кислотністю. Воно має довгий, приємний післясмак, залишаючи відчуття задоволення та гармонії.
Вино яке треба хвалити !
Виноградники розташовані на висоті: від 150 до 350 метрів над рівнем моря, на вапняково-глинистих ґрунтах.
Вино витримується у дубових бочках із французького дуба 24 місяці.
Характеристика: Рубіново-червоний вид з фіолетовими відтінками. В інтенсивному та стійкому ароматі відтінки вишні, фіалки, тостів, спецій.
У смаку вино живе, насичене, злегка гіркий смак. Шовковиста, бархатиста текстура
цей рубіново-червоний Санджовезе, який зачаровує своєю елегантністю та балансом, глибиною та витонченістю, походить із Предаппіо і є результатом роботи молодої дічини винороба Chiara Condello
Незважаючи на характерну танінову структуру, вино здається легким і легко доступним, але при ближчому розгляді розкриває вражаючу глибину і складність.
Сорт винограду : 100% санджовезе
Витримка: у бочках із словенського дуба та чанах із нержавіючої сталі
Особливість цього вина полягає в його ретельному виробництві: Виноград вирощують з трьох різних ділянок, кожна з яких розташована на висоті від 150 до 350 метрів і спрямована з півночі на північний схід. Кожна ділянка приносить свій особливий склад грунту . 40-річні лози надають вину щільність і глибину. Виніфікація проводиться з особливою ретельністю і з використанням традиційних технологій: Виноград знімають з гнізд після збору, але не подрібнюють, щоб зберегти цілі ягоди.
Бродіння браги триває 15-25 днів і забезпечує інтенсивне вилучення фруктових ароматів і дубильних речовин. Потім вино дозріває протягом року у використаних 3500-літрових бочках зі слов’янського дуба, які надають йому тонкої деревної нотки.
Ідеально відображаючи терруар Предаппіо та майстерність К’яри Конделло, це червоне вино є автентичним вираженням свого походження.
Вино Tormaresca Torcicoda створено для шанувальників насичених вин.
аромат орієнтований в основному на чорні фрукти та сушену ожину, зі світлішими відтінками тютюнового листя та смажених горіхів. Усього за 10 місяців у дубовій бочці характеристики дуба проявляються у смаку чіткіше, ніж в ароматі. Посмак гладкий, солодкуватий, з сильним акцентом на дуже стиглу вишню
Після пресування сусло поміщається в резервуари з нержавіючої сталі, мацерується та піддається спиртовій ферментації при контрольованій температурі 26 °C протягом 15 днів. Після видалення шкірки та перенесення в бочки з французького та угорського дуба слід яблучно-молочне бродіння з наступною витримкою протягом 10 місяців у тих же бочках. Після розливу вино дозріває ще 8 місяців у пляшці перед продажем
1 480.00 ГРН
недоступний
Вино Poppone 2022 14,5% черв н/сухе
Червоне напівсухе вино "Poppone" представляє собою купаж з двох сортів винограду — Мерло (80%) і Пиньоло (20%). Збір врожаю здійснюється по досягненні ягодами оптимальної стиглості, кожен сорт збирається і винифицируется окремо. Мерло після збору підсушують, відокремлюють від гребенів і делікатно подрібнюють. Мацерація і ферментація проводяться у резервуарах з нержавіючої стали, після чого в цих же ємкостях вино витримується протягом 12 місяців. Пиньоло після вініфікації витримується 12 місяців у великих дубових бочках. Перед бутилюванням проводиться ассемблирование, і вино ще деякий час дозріває в пляшках, купуючи більш гармонійний і соковитий смак. Потенціал зберігання вина становить мінімум 8-10 років.
1 440.00 ГРН
Вино Canace Nero di Troia 2016 черв сухе
1 460.00 ГРН
Вино Angheli Donnafugata черв.сух
1 480.00 ГРН
недоступний
Вино Sabaudo Barolo DOCG 2018 14,5% черв сух
Barolo di Sabaudo — це вино, отримане з виноградників князя П'ємонту Ланге: 100% Nebbiolo,
Зібраний у першій половині жовтня, цей виноград здатний надати вину неповторний і неповторний смак.
Сусло проходить холодну мацерацію протягом 3 днів, потім ферментацію в сталевих чанах при контрольованій температурі протягом тижня, з регулярним пресуванням і делестажем.
Витримано 30 місяців у тонно з французького дуба та змішаного дуба.
Гранатово-червоного кольору, витончене та елегантне, це вино має солодкі нотки стиглих фруктів, до яких додається приємний аромат смаженої кави.
1 750.00 ГРН
Вино Il Nero di Casanova Sangiovese черв сух
Сорти винограду -санджовезе
Потенціал -10-15 років
Цукор -4 г/л
Можна з упевненістю сказати, що це вино є найрепрезентативнішим вином з маєтку Казанова. Його назва «Nero» походить від «vino nero», як традиційно називали тосканські червоні вина.
У ароматі відчувається відтінки ожини, чорниці та стиглої вишні з легкими пряними нотками. При дегустації демонструє повне тіло з дуже захопливим характером.
Таніни оксамитові та ідеально гармоніюють з надзвичайною свіжістю. Чудова кислотність створює чудовий післясмак.
1 490.00 ГРН
Вино Brunello di Montalcino DOCG 2013 черв сух
Pian del Prete Brunello di Montalcino є класичним прикладом того, як виноградна лоза може ідеально інтегруватися з територією та традиціями.100% санджовезе, отримане в результаті бродіння, яке проводилося протягом 15-20 днів у резервуарах з нержавіючої сталі.Потім ми переходимо до завершальної фази витримки, яка триває 24 місяці в дубових бочках і ще 6 місяців у скляних.В результаті виходить вино з інтенсивним рубіново-червоним відтінком
1 590.00 ГРН
недоступний
Вино Specogna Oltre 2020 14% черв сух
Ексклюзивне вино з регіону Friuli- venice
Вино, яке народилося завдяки пристрасті виноробів до трьох чудових місцевих сортів червоного винограду Фріулі.
Сорт винограду - Refosco dal P.R. / Schiopettino/ Pignolo
Вино має сильний смак, але гармонійний у своїй складності та збалансований доброю кислотністю.
Ви можете відчути відчуття смородини, чорної вишні, солодки та какао з важливою структурою та стійкістю
1 780.00 ГРН
Вино Specogna Pignolo 2017 14% черв сух
Ексклюзивне вино з регіону Friuli- venice
Вино Pignolo — одне з найкращих червоних вин Італії.
Сорт винограду - 100% пігноло
цей иноград багатий дубильними речовинами, має високу концентрацію цукру та чудовий колір
Смак фруктів, танінів і збалансованої кислотності робить Pignolo справжнім, благородним інтерпретатором червоних вин з Фріулі
1 780.00 ГРН
Вино Brunello di Montalcino BANFI DOCG 2016 14% червоне сухе
Brunello di Montalcino - виготовлено з винограду сорту Санджовезе, зібраного в середині осені на південних схилах пагорбів Монтальчино. Виноградники розташовані на висоті 720 м над рівнем моря. Вино витримувалося не менше 4 років, з яких 2 роки провело в дубових бочках (частково з французького дуба, частково з словенського).
2 100.00 ГРН
недоступний
Вино 80Gigino Grande 2017 Toscana Barbanera 14% черв сух
Gigino Grande - це купаж винограду сортів Санджовезе, Каберне Совіньон і Мерло, вироблений Barbanera в пам'ять про Луїджі Барбанеру.Після збору врожаю, який відбувається приблизно в перший тиждень жовтня, відібраний виноград ферментується з урахуванням легкої сушки протягом 20 днів для сорту Санджовезе.Холодна мацерація перед бродінням проводиться для виділення парфумів і ароматів з подальшою ферментацією при 25 °C. Потім вино витримується протягом року в бочках з французького та американського дуба.Завдяки глибокому і дуже інтенсивному червоному кольору амаранту, нос розкриває ноти чорної вишні та чорної смородини, білого перцю та солодкої ванілі.Смак елегантний і гармонійний, з шовковистими танінами, фруктовою свіжістю та поверненням темного шоколаду та кавових зерен. Фініш довгий і стійкий.
2 100.00 ГРН
Вино Amarone della Valpolicella DOCG 15% черв. сух
Результат купажу винограду Корвіна, Рондінелла та Корвіноне, залишений сушитися на горищах до січня. Ферментація відбувається повільно, з періодом мацерації при контакті зі шкіркою. Витримка в дубових бочках триває не менше 24 місяців.
Це блискуче рубіново-червоне К'янті Класіко - це інтенсивне, красиво структуроване вино з ніжним і стійким ароматом
Традиційне чудесне вино з винограду санджовезе ., з маєтку який виробляє вишукуні і дорогі вина в регіоні Тоскана
Chianti Classico Riserva має насичений рубіново-червоний колір і насичений, елегантний і стійкий букет; він сухий у роті, збалансований і теплий, з великою кількістю тіла. Riserva пропонує справжню концентрацію та глибину характеру
це чудесне вино дозріває 12/14 місяців в середніх дубових бочках і барріках.
Традиційне чудесне вино з винограду санджовезе ., з маєтку який виробляє вишукуні і дорогі вина в регіоні Тоскана
1 580.00 ГРН
Вино Brunello di Montalcino Riserva DOCG 2017 Pian del Prete 14,5% черв.сух
Brunello di Montalcino Riserva Pian del Prete є класичним прикладом того, як сорт винограду може ідеально інтегруватися з його територією та її традиціями.
Виготовлений на 100% з винограду Санджовезе, він походить від бродіння, що здійснюється в терморегульованих резервуарах з нержавіючої сталі з тривалою мацерацією на шкірці.
Потім ми переходимо до фази очищення, яка витримується в дубових бочках протягом 36 місяців, а потім 6 місяців у пляшці.
Чудово поєднується з печенею, тушкованою дичиною та витриманими сирами.
Колекційне вино .Виготовлено 4066 пляшок . у нас 2960 ,3063 ,3064,
Gran Selezione - це наш найкращий вираз вина К'янті Класіко. Зі 100% Санджовезе він має інтенсивний, блискучий червоний колір, він ніжний, елегантний і збалансований і має чудове тіло.
Gran Selezione пропонує неперевершений характер, наполегливість і потужність. Це вино, яке винагородить дбайливе зберігання. потенціал зберігання 20 років
дозрівання 9 місяців у великих бочках, 18 місяців у барріках і ще 6 місяців у пляшці
Традиційне вишукане вино з винограду санджовезе ., з маєтку який виробляє вишукуні і дорогі вина в регіоні Тоскана
Колекційне вино .Виготовлено 1900 пляшок . у нас 1077, 1078 , 1079
Сорти винограду : 100% Каберне Совіньон тоскана
Toscana IGT
Collezione Privata має глибокий насичений рубіновий колір і надзвичайно елегантний і складний аромат. Він гармонійний, м'який, оксамитовий, глибокий, довгий і добре структурований.
Сатин в склянці. Це вино, вироблене обмеженою та пронумерованою серією, отримане з добірного винограду сорту Каберне Совіньон, витриманого в спеціальних барріках Francois Freres "Exclusif".
Це вино, яке винагородить дбайливе зберігання. потенціал зберігання 20 років
дозрівання 24 місяців у барріках і ще 18 місяців у пляшці
Колір: дуже інтенсивний рубіново-червоний
Аромат: Надзвичайно елегантний і складний
Смак: гармонійний, м'який, оксамитовий, глибокий, тривалий і добре структурований
2 890.00 ГРН
Вино Amarone della Valpolicella D.O.C.G.2018 Le Viole Accordini Igino 16% черв сух
Сорти винограду: Корвіна Веронезе, Корвіноне і Рондінелла.
Витримка :у бочках з французького дуба протягом 12 місяців.
Це вино є найвищим вираженням гармонії та структури з його насиченим гранатовим кольором та нотками вишневого варення, спецій, таких як ваніль та тютюн.
смак оксамитовий та м'який. Повільне сушіння винограду у фруттайо протягом 5 місяців після збору врожаю. Чудово поєднується з витриманими сирами та червоним м'ясом.
Сорти винограду Корвіна 60%, Рондінелла 40%
Витримка :у бочках з французького дуба протягом 20 місяців.
Corno Marani -це назва виноградників, які Гвідо купив понад 20 років тому
смак цього Амароне дуже фруктовий та м’який.
У певному сенсі він більш джемний, ніж Амароне Ле Віоле та Амароне Ле Бессоле, тому що ці два Амароне походять з найстаріших виноградників, які розташовані поруч із виноробнею, де лозам понад 50 років, і вони мають більше танінів, більш традиційний смак.
Має насичений рубіново-червоний колір.
На смак він насичений, оксамитовий та насичений. Ідеально поєднується з тушкованим м'ясом, витриманими сирами та темним шоколадом.
Вміст алкоголю: 15,5%
Загальна кислотність: 6 г/л
Залишковий цукор: 8 г/л
Сухий екстракт: 45 мг/л
2 950.00 ГРН
Вино Amarone della Valpolicella D.O.C.G.2017 Reserva Accordini 16% черв сух
Сорти винограду: Корвіноне, Корвіна, Рондінелла і Оселета
Витримка :у французьких дубових бочках протягом 24 місяців, потім у сталевих чанах до розливу по пляшках.
Спосіб виготовлення :Найкращі грона винограду відбираються та збираються вручну, повільно сушаться протягом 5 місяців, а потім ферментуються в чанах з нержавіючої сталі при постійній температурі. Шкірку не пресують – використовується лише серцевина винограду.
Висококонцентрований Амароне з чудовою структурою, що випускається лише лімітованою серією з пронумерованими пляшками. AMARONE RISERVA випускається лише у певні врожаї.
Глибокого рубіново-червоного кольору, букет пропонує аромати вишні, фруктів, консервованих у спирті, та спецій, з додатковими нотками ванілі,тютюн і лакриця
Вироблено на пагорбах Морон у містечку Неграр, на ґрунті, багатому на мергель, кальцій та кремній. Виноградники орієнтовані зі сходу на захід.
Вміст алкоголю: 15,5% об. ·
Загальна кислотність: 6 г/л ·
Залишковий цукор: 7 г/л ·
Сухий екстракт: 46 г/л
4 300.00 ГРН
Вино Rosso di Montalcino Banfi 2021 15.5% черв сух
Виноград 100% Sangiovese
Rosso di Montalcino di Banfi походить з виноградників, розташованих на пагорбах південного схилу муніципалітету Монтальчіно.
Вино витримується 10-12 місяців частково в бариках, частково у великих дубових бочках, після чого ще 6 місяців витримується у пляшках.
Характеризується насиченим рубіново-червоним кольором з фіолетовими. В ароматі підкреслюються свіжі нотки червоних ягід, що переплітаються з відтінками фіалки, типовими для сорту Санджовезе..